top of page

Online gitaarles en liedjes

Video's aanpassen

Soms wil je de bladmuziek verbergen en je gewoon op de video concentreren - of de video in ieder geval een beetje groter (of kleiner) maken. Hier zijn de verschillende manieren om de videoweergave aan te passen.


Video's maken op volledig scherm

Screenshot


Om een ​​video op volledig scherm te maken, beweegt u de muisaanwijzer over de video en klikt u op het pictogram met de uitgesneden achtste noten. (Merk op dat hierdoor de notatie wordt verborgen.)Je ziet een golfvorm onder de video. Dit is bedoeld als navigatiehulpmiddel. Je kunt erop klikken om naar dat moment van de video te gaan, en je kunt er overheen slepen om fijnmazige loops te maken.


Het formaat van video's wijzigen

Om het formaat van een video te wijzigen, klik en sleep je de lijn die de video scheidt van de notatie. (De lijn is lichtjes geaccentueerd om het gemakkelijker te maken om te zien.) Terwijl u zich aanpast, wordt de notatie intelligent omwikkeld om de nieuwe ruimte te vullen.


Screenshot


Videokwaliteit wijzigen

Standaard kiezen we de beste videokwaliteit voor uw internetverbinding. Je kunt het handmatig wijzigen door over de video te bewegen en op het tandwielpictogram te tikken. (Merk op dat dit niet beschikbaar is voor YouTube-video's, die een eigen ingebouwde kwaliteitsselectie hebben.)


Screenshot


Videopositie wijzigen

In onze speler kunnen video's boven of links van de bladmuziek worden weergegeven. Je kunt de positie van een video wijzigen door erover te bewegen en op deze knop te tikken:De notatie wordt aangepast om de ruimte te vullen.


Screenshot


Video's horizontaal omdraaien

Als een muzikant in je video rechtshandig is en jij linkshandig, of andersom, kun je de video horizontaal spiegelen om het in spiegelbeeld te krijgen. Plaats de muisaanwijzer op de video en tik op het pictogram met twee pijlen. (Merk op dat dit niet werkt met YouTube-video's.)

24 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page