• Streaming gitaar liedjes spelen
  • Leer gitaar spelen & gitaarlessen
  • 80.000 leden
Gitaar akkoorden deel 4

Gitaarles: Gitaar akkoorden deel 4

Deze les gaat over de drop 2 voicings van de 1e omkering en de 2e omkering. Bij het gebruik van andere voicings dan er normaal gebruikt worden, kan er een andere sfeer en kleur gecreeerd worden.

 

P.s. Begeleiding door Levi Akkerman  

Probeer alle lessen voor slechts 1 euro! !

Example: Pro Gitaarles Audio & Video

Download pdf

geen

Download (Gebruik Media Player)

geen

Gitaarles vragen, suggesties en opmerkingen

simpelmind

Simpelmind 2021-02-18 00:00:00 / Reply

Beste; Wanneer ik de noten ( van de lessen ) invoer in een notatieprogramma ( musescore - guitar pro... ) krijg ik voor de TABS totaal andere posities - werden de posities door jullie aangepast ? ik veronderstel dat elke noot zoals ze geplaatst is in de notenbalk een vaste posities heeft op de TAB lijn ? MVG Paul


Levi Akkerman

Levi Akkerman 2021-02-18 00:00:00 / Reply

Beste Paul, Indien de noten van de lessen ingevoerd worden in een notatieprogramma kan het zo zijn dat deze de noten in een basis positie zet. Zo kunnen we bijvoorbeeld de D die gespeeld wordt op de losse D-snaar (4e snaar) ook op de 5e snaar spelen in het 5e vakje. Het zelfde geld voor de C die op de B snaar (2e snaar) in het 1e vakje gespeeld kan wordt, deze kan ook in het 5e vakje op de 3e snaar gespeeld worden. Dit is niet alleen zo met bovenstaande noten, maar bijna alle noten kunnen op een andere positie gespeeld worden. Hopelijk beantwoord dit je vraag! Levi van Gitaartabs.