top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Mireille Matthieu

Bron-afbeeldingen: Spotify

Mireille Matthieu Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Mireille Matthieu

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1984

Pop

Acropolis adieu

chords

5

2000

1984

Pop

Biografie Mireille Matthieu

Gitaarliedjes van Mireille Matthieu

Zin om met je gitaar de nummers van Mireille Matthieu mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Mireille Matthieu die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Mireille Matthieu zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Mireille Matthieu

Met de tabs & chords voor Mireille Matthieu die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Mireille Matthieu op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Mireille Matthieu dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Mireille Matthieu op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Mireille Matthieu hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page