Parijs

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Parijs - Kenny B

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

Kenny B

Kenny B

Song
Album
Categorie

Parijs

Kenny B

Downloads
749
Niveau
5
Geplaatst door
Niels Onstenk
ProTabs-promo.jpg

-- INFO--
Plectrum spel. De single-line is gebaseerd op 16e funk gevoel. Check ook eens wat John Mayer stukken als referentie. Maak dynamiek door palm-muting en accenten. De slag partij spreekt redelijk voor zich. De dode noten kan je met plectrum of je nagels spelen.

Probeer eens af te wisselen tussen je hand recht op de snaren slaan of als een gewone aanslag. Het moet een soort Snare-sound geven.

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden Kenny B - Parijs

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Parijs van Kenny B De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van Kenny B met Parijs is voor je geschreven door Niels Onstenk

Tabs & Chords van Kenny B - Parijs

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Parijs Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Parijs maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!