top of page

Lowietje

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Lowietje - Gers Pardoelpunt (Edwin Evers)

Songtype: Guitar-pro

Markeer als favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

Gers Pardoelpunt (Edwin Evers)

Gers Pardoelpunt (Edwin Evers)

Song
Album
Categorie

Lowietje

Downloads
473
Niveau
0

Geplaatst door
Sytse Bakker
ProTabs-promo.jpg

en weer zo'n leuk WK nummer!

Dit nummer is een makkelijk nummer wat elke beginende gitarist zou kunnen spelen. De akkoorden die erin voorkomen zijn G, Em, Am, C en D. Wanneer je die akkoorden in je (linker)vingers hebt zitten, kun je je focussen op de rechterhand.

In de versie die Edwin Evers heeft opgenomen (Edwin = Gers Pardoelpunt) speelt de gitarist alleen op de 2e en 4e tel van een maat een neerslag. Wanneer je dit in je eentje zou doen wordt het al snel saai. Daarom dit begeleidingspatroontje (zie tab) met op elke tel een basnoot, gevolgd door een neerslag op de achtste. Dit klinkt allemaal ingewikkelder dan het is. Waar het op neerkomt is dat je een soort hoem-pa speelt, waarbij de 'hoem' je basnoot is, en de 'pa' het akkoord.

Schrik niet van het Dsus4 akkoord, dit is je bekende D akkoord waarbij je met je pink het derde vakje van de hoge e snaar indrukt (dat maakt de sus4)

Succes, en wie weet komt mede door jouw gitaarspel Nederland in de finale!
Grt
Sytse

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt toegang tot alle 25.000
Liedjes & ProTabs! Speel direct mee met

Artiest Liedje

of

... laden actie pagina

...

Gitaarakkoorden Gers Pardoelpunt (Edwin Evers) - Lowietje

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Lowietje van Gers Pardoelpunt (Edwin Evers) De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van Gers Pardoelpunt (Edwin Evers) met Lowietje is voor je geschreven door Sytse Bakker

Tabs & Chords van Gers Pardoelpunt (Edwin Evers) - Lowietje

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Lowietje Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Lowietje maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Verstuur

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling! 

bottom of page