top of page

I Won't Back Down

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) I Won't Back Down - johnny cash

Songtype: Guitar-pro

Markeer als favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

johnny cash

johnny cash

Song
Album
Categorie

I Won't Back Down

Downloads
161
Niveau
5
American II - Solitary Man

Geplaatst door
Sytse Bakker
ProTabs-promo.jpg

Dag gitaarenthousiastelingen!

Van de week heeft Milow deze klassieker gedaan samen met Gotan tijdens een uitzending van Studio Brasil. Een paar dagenlater deed hij het nog eens dunnetjes over samen met een Belgische singer/songwrit(s)ter.

Het origineel van I Wont Back Down is van Tom Petty, maar Johnny Cash heeft ook een fantastische uitvoering gedaan op een van zijn laatste cds. Deze uitvoering, die eigenlijk met 2 gitaren wordt gespeeld, is de versie die in deze tab staat.

De akkoorden zijn overwegend simpel (A, D, E en de F#m) maar het zit hem in het slagjke wat Johnny speelt. De versie wijkt af van de volledige banduitvoering van Tom Petty. In de Tom Petty uitvoering speelt Tom op alle achtste noten. De uitvoering van Johnny Cash is swingender en iets meer gedragen.

Schrik niet van de Sus2 en Sus4 akkoorden! Dat is eigenlijk een vinger erbij of eraf van het akkoord.

Succes met het spelen van dit nummer... ook jij kunt dit!

Sytse

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt toegang tot alle 25.000
Liedjes & ProTabs! Speel direct mee met

Artiest Liedje

of

... laden actie pagina

...

Gitaarakkoorden johnny cash - I Won't Back Down

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met I Won't Back Down van johnny cash De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van johnny cash met I Won't Back Down is voor je geschreven door Sytse Bakker

Tabs & Chords van johnny cash - I Won't Back Down

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van I Won't Back Down Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van I Won't Back Down maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Verstuur

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling! 

bottom of page